پرشر سوئیج

پرشر سوئیج

پرشر سوئیچ دستگاهی است که ورودی آن فشار را حس میکند و چنانچه فشار به حد مورد نظر رسید کنتاکتی را قطع و وصل میکند و این کنتاکت جهت قطع و وصل تجهیز الکتریکی میتوان از آن استفاده کرد به عبارتی قسمت تحت فشار به صورت مکانیکی است و این قسمت به کنتاکت وصل است که باعث تغییر وضعیت کنتاکت خواهد شد.

پرشر سوئیج

پرشر سوئیج

 

 

پرشر سوئیچ آب: مورد استفاده در خطوط آب‌رسانی و پمپ‌های آب
سوئیچ فشار گاز: مورد استفاده برای اندازه‌گیری فشار گازهای قابل اشتعال
پرشر سوئیچ هوا: مورد استفاده در سیستم‌های پنوماتیک و در کمپرسورهای هوا
سوئیچ فشار بخار: برخورداری از کاربردهای مختلف به دلیل مقاومت بالا در برابر دما و رطوبت

 

 

 

 

نحوه انتخاب صحیح پرشر سوئیچ

با توجه به مصارف گسترده ای که پرشر سوئیچ در صنعت دارد، انتخاب پرشر سوئیچ مناسب یکی از چالش های مهم می باشد. انتخاب صحیح پرشر سوئیچ در پروژه ها، متناسب با نیاز شما در پروژه می باشد. موارد زیر می تواند شما را در انتخاب یک سوئیچ فشار مناسب راهنمایی کند.

 

نحوه تنظیم پرشر سوئیچ – نحوه تنظیم کلید اتومات مکانیکی

پرشر سوئیچ پمپ آب میزان خاموش و روشن بودن پمپ را کنترل می کند. پرشر سوئیچ از دو سیستم فشاری برای کنترل جریان آب استفاده می کند. در واقع تنظیم فشار آب با تنظیم ابن دو سیستم صورت می گیرد.

معمولا این سوئیچ ها بر روی فشار صحیح از قبل تنظیم شده اند، اما شما می توانید بدون نیاز به هیچ ابزار و مواد خاصی، تنها با استفاده از انبردست آن را تغییر دهید.

“قدم اول: کاور سوئیچ را بردارید”

ابتدا جهت اهداف ایمنی پمپ را از برق بکشید. سپس با استفاده از انبردست، مهره ای که بر روی کاور هست را باز نمایید. پس از برداشتن کاور داخل پرشر سوئیچ را خواهید دید.

در واقع دو نوع پرشر سوئیچ وجود دارد. بسته به نوع سوئیچی که دارید تنظیم آن متغیر است. در داخل سوئیچ ممکن است یک و یا دو فنر وجود داشته باشد که با مهره تنظیم نگه داشته شده اند. این مهره ها قطعاتی هستند که شما با آن ها کار خواهید کرد.

“قدم دوم: تنظیم فشار”

تغییر فشار و یا قطع فشار پمپ در پرشر سوئیچ تک مهره تنها به وسیله همان مهره انجام می گیرد. مهره را به صورت ساعتگرد بچرخانید تا فشار افزایش یابد. برای هر چرخش کامل مهره ½ 2 psi فشار افزایش می یابد. چرخاندن مهره در جهت پاد ساعتگرد (خلاف جهت عقربه های ساعت) فشار را کاهش می دهد.

برای سوئیچ هایی با دو مهره، مهره بلند تر در بالای فنر بزرگ، زمان برش و قطع فشار پمپ را تنظیم می کند. قوانینی که برای سوئیچ های تک مهره صادق بود، در این جا هم وجود دارد. پیچاندن مهره در جهت عقربه های ساعت فشار را افزایش و در خلاف جهت عقربه های ساعت فشار را کاهش می دهد. هم چنین مهره کوچکتر در این مدل می تواند فاصله بین فشار ها را کنترل ( فشار خاموش و روشن کردن پمپ – به اصطلاح دلتا ) کند. چرخاندن آن در جهت عقربه های ساعت قطع جریان را بالا می برد و باعث محکم شدن مهره می گردد.

لطفا دقت نمایید که فشار قطع کردن پمپ را پایین تر از فشار روشن کردن پمپ قرار ندهید چرا که در این صورت پمپ به صورت یکسره کار می کند و متوقف نمی شود که به پمپ آسیب می رساند. فشار روشن کردن پمپ معمولا نباید پایین تر از 20 psi باشد و فشار قطع کردن پمپ هرگز نباید بیشتر از 60 psi باشد.

یک فاصله فشاری 20 psi بین این دو فشار جهت بهترین عملکرد کلی پمپ شما مناسب است.

“قدم سوم”

شاید لازم باشد قبل از فشار مناسب، ترفند هایی صورت گیرد. جهت جلوگیری از برق گرفتگی، همواره توصیه می شود که هر بار که می خواهید پرشر سوئیچ خود را تنظیم نمایید، برق را قطع کنید و سپس کاور را از روی آن بردارید. هنگامی که از تنظیمات خود رضایت داشتید کاور آن را دوباره ببندید و پمپ را دوباره به برق وصل کنید.

ممکن است تنظیمات مختلفی انجام دهید تا سوئیچ فشار نهایتا” به شکل دلخواه عمل کند، بنابراین از تنظیم چند باره آن نترسید. در صورت لزوم می توانید دوباره فشار آن را تغییر دهید. فقط حداقل و حداکثر فشار را در خاطر داشته باشید.

شروع به کار کردن و توقف پمپ آب به طور معمول توسط سوئیچ فشار، کنترل می شود. فشاری که پرشر سوئیچ در آن پمپ را خاموش می کند، فشار بالایی است و فشاری که پمپ را در آن روشن می کند، فشار کمی است.

ممکن است به دلایل مختلفی بخواهید فشار را افزایش دهید؛ شاید محدوده از پیش تعیین شده پرشر سوئیچ به هنگام رسیدن آب به خانه شما فشار مطلوبی را ایجاد نکند یا شیر آب شما فاقد فشار کافی باشد. تنظیم محدوده فشاری با انجام چند مرحله ساده انجام می شود.

برچسب ها:

این مقاله بدون برچسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *